Ervaringen van kinderen

Ik vind dat het veel beter gaat met mij. Ik zit lekkerder in mijn vel. En alles gaat beter. Op school zeggen ze ook dat het beter gaat. Daar ben ik heel blij mee. Als iemand mij bijvoorbeeld uitdaagt dan loop ik weg en zeg niks.
Joost, 11 jaar (pestgedrag, scheiding)

Heel erg bedankt dat je me wou helpen. Het is gelukt en ik wens je een fijne vakantie.
Guusje, 11 jaar (faalangst)

Marijke, ontzettend bedankt voor je hulp en steunende gesprekken bij Thijs. Ik heb weer een vrolijk en ontspannen mannetje in huis! Liefs,
Jolanda (rouwbegeleiding)

Je hebt me goed geholpen en het gaat allemaal weer goed. Bedankt! Xxx
Pien, 8 jaar (faalangst)

We zijn bijna een jaar verder en ik wil je laten weten dat Niels het fantastisch doet! Het schooljaar is hij heel anders gestart, haaltgoede tot zeer goede cijfers en zit lekker in zijn vel. Hij werkt, sport, gaat met plezier naar school en onderneemt elk weekend wat met zijn vrienden. Hij blijft bijzonder, behoorlijk aanwezig en chaotisch, maar we kunnen weer lachen met elkaar! Dank voor je begeleiding, het heeft hem zelfvertrouwen gegeven.
Moeder van Niels, 18 jaar (ADHD)

Bedankt voor al uw hulp. Ik houd mijn geluksdoosje bij me!
Fleur, 7 jaar (faalangst)


Heel erg bedankt voor alles. Je hebt me heel erg geholpen. Ik vind dit heel leuk. Het was gezellig met jou.
Lisa, 8 jaar (scheiding)

Lieve Marijke, Ik vond het heel leuk en gezellig bij jou. Alsjeblieft een schilderij van mij en Rakker in de sneeuw. Ik ben dol op schilderen. Ik ga je heel erg missen. Liefs,
Barbera, 8 jaar (faalangst/ADHD)

Lieve Marijke, de laatste keer alweer. Daarom geef ik deze kaart aan jou als geschenk. Als je naar dit kaartje kijkt, denk je aan die goeie Teun. Zonder jou was het nooit gelukt om geen brutale mond te hebben. Bedankt! Voor jou van Teun.
Teun, 6 jaar (gedragsproblemen, woedeaanvallen)

Bedankt Marijke ik ben niet meer bang!
Arthur 9 jaar (angst na brand)

Marijke heeft me afgeholpen van mijn slaapproblemen. Door die oefeningen die ik moest doen ben ik gelijk beter gaan slapen. Daardoor kon ik alles op een rijtje zetten en er beter over nadenken. Ook ben ik weer contact gaan zoeken met mijn vader. Marijke heeft niet gezegd dat ik dat moest doen, maar daar ben ik zelf mee gekomen. Doordat we met elkaar praatte en ik er echt goed over na ging denken ben ik tot die actie gekomen. Ik ben wel heel blij dat ik nu weer gewoon contact heb!
Anne 15 jaar (slaapproblemen, scheiding)

Heel veel dank voor je enthousiaste aanpak, lieve zorgen voor onze Lotte. Ze heeft het als heel positief ervaren en het heeft haar enorm geholpen!
Ouders van Lotte, 12 jaar (faalangst)

Marijke, enorm bedankt voor je hulp en goede zorg die je Britt geboden hebt bij het rouwverlies van haar vader. Het gaat nu weer goed met haar!
Moeder van Britt, 16 jaar (rouwverwerking)

Lieve Praatjuf, Bedankt voor al uw hulp en steun. Het gaat veel beter.
Kim, 9 jaar (scheiding)

Ik wil je bedanken voor de goede begeleiding die je Maud geboden hebt. Je hebt geweldig werk verricht. Ze is erg veranderd en ik zie duidelijk de Maud van vroeger weer terug. Vorig weekend liet ze een klein gedichtje over geluk aan mij lezen dat ze gemaakt had. Heel fijn dat ze het weer durft te delen met mij. Het is weer goed met Maud …en ik ben trots op haar! Volgende week is de diplomauitreiking, ze is geslaagd met prachtige cijfers!
Moeder van Maud, 17 jaar (slaapproblemen)

Na de dood van mijn opa, moest ik er steeds aan denken . Ik durfde niet meer alleen te slapen en zag steeds enge beelden. Ik droomde er ook over en op school kon ik mij niet meer concentreren. Marijke heeft me heel goed geholpen. Ik kreeg een koptelefoon op met een soort piepjes en dan moest ik vertellen over de beelden. Daarna was ik wel heel moe. Ik heb ook andere oefeningen gedaan met mijn ogen dicht. Gelukkig is alles nu weer goed!
Tim, 10 jaar (behandeling angstbeelden d.m.v. EMDR)

NB: De namen zijn geanonimiseerd omwille van de privacy van cliënten.

Praktijk ERBIJ, voor integratieve kinder- en jeugdtherapie & coaching.
Marijke Kuperij | Elbalaan 28 Sassenheim | tel: 0252-215091 | email: info@praktijkerbij.nl