Even voorstellen

Ik ben Marijke Kuperij, kinder- en jeugdtherapeut en ben ingeschreven bij de beroepsorganisatie VIT en de koepelorganisaties RBCZ. Na het voltooien van mijn studie tot kinder- en jeugdtherapeut ben ik sinds 2006 werkzaam in mijn praktijk 'Erbij'. Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en heb hierdoor een brede expertise opgebouwd. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag in de buitenlucht en breng ik graag tijd door met mijn gezin en inmiddels volwassen kinderen.

Als ouders wil je het beste voor je kinderen, maar soms voel je dat een probleem niet zomaar op te lossen is. Wanneer er op sociaal–emotioneel gebied problemen ontstaan zal dit wellicht ook invloed hebben op alle andere ontwikkelingsaspecten.

Ik bied dan, als kinder- en jeugdtherapeut, begeleiding en ondersteuning voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar middels een kortdurend en oplossingsgericht traject.

Praktijk ERBIJ, voor integratieve kinder- en jeugdtherapie & coaching.
Marijke Kuperij | Elbalaan 28 Sassenheim | tel: 0252-215091 | email: info@praktijkerbij.nl